Pripremili smo...

Što donosi novi Lider Trend?

Što donosi novi Lider Trend?

U novom broju Liderovog life style magazina Trend pročitajte sve o modnim trendovima za sezonu jesen/zima 2014./2015. Nema velikih iznenađenja, ali ono na čemu svjetski kreatori inzistiraju već nekoliko godina, ove je sezone eksplodiralo – detalji, detalji i detalji kombiniraju se na najmaštovitije načine. A kada se odlučite zamodnu kombinaciju treba odabrati i dobar parfem. To, sudeći prema trenovima, više ne bi trebale biti razvikane marke, nego nišni parfemi, koji rade osobiti parfemski znalci. Zašto su tako posebni?

1.3 16 V Multijet II

Fiat 500 L: Veći negoli to izgleda izvana

Fiat 500 L: Veći negoli to izgleda izvana

Fiat 500 L nastao je kao želja Fiata da tržišno i financijski poentira na odličnom modelu 500, odnosno da ponudi obiteljsku inačicu gradskog modela. Možda dizajnerski nije toliko prepoznatljiva poput 500-ice, ali L verzija nudi praktičnost.

Preporuke

Što čitati idućega tjedna?

Što čitati idućega tjedna?

Mnogi su režimi tijekom 20. stoljeća na političku pozornicu doveli osobnu vlast i uspostavili dotad neviđene autokracije koje su upozorile na opasnost veličanja karizmatičnog lidera.

Stigao novi PEUGEOT 508: znak karaktera

Novi Peugeot 508 upravo je stigao na hrvatsko tržište po početnoj cijeni od 181.520 kn s PDV-om za limuzinu s dizelskim 1.6 l e-HDi motorom od 115 ks i šesterobrzinskim ručnim mjenjačem.

Završena nagradna igra
Vikend u Istri s Novim Peugeotom 508

Vikend u Istri s Novim Peugeotom 508

Završena je nagradna igra Peugeot Hrvatske i tjednika Lider u kojoj je glavna nagrada vikend za dvije osobe u Rovinju uz Novi Peugeot 508.

Promo
Karlovačko Royal 1854 – kruna 160 godina Karlovačke pivovare

Karlovačko Royal 1854 – kruna 160 godina Karlovačke pivovare

Karlovačka pivovara obogatila je portfelj još jednim vrhunskim pivom: Karlovačkim Royal 1854. To je lager pivo iznimne punoće okusa spravljeno od posebne sorte aromatičnog hmelja te dvije vrste ječmenog slada (svijetlog i prženog). Ovi birani sastojci daju mu posebno bogat i pun okus, tamno zlatnu boju te bogatu pjenu uz 5,4% alkohola. Karlovačko Royal 1854 ugodne je gorčine i hmeljne arome.

23. u Hrvatskoj
Otvorena nova Top Shop trgovina

Otvorena nova Top Shop trgovina

Jučer je svečano otvorena 23. Top Shop prodavaonica u Hrvatskoj, na adresi Ilica 44 u Zagrebu. Uz veliko zanimanje Zagrepčana događanju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Treba promijeniti sustav beneficiranog radnog staža

Treba promijeniti sustav beneficiranog radnog staža

ZA

Krešimir Sever

57%

PROTIV

Miljenko Gočin

43%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 6.studenoga 2014. 12:00