Nova društvena klasa

Dragi naš tihi prijatelj Henry

Dragi naš tihi prijatelj Henry

Zarađuju mnogo novca, a nisu bogati. Riječ je o tihoj, novoj društvenoj klasi, u SAD-u brojnoj skupini koju je američki časopis Fortune još 2003. nazvao HENRY, što je skraćenica od High Earner, Not Rich Yet.

Nolanov novi uradak

Filmska kritika - Interstellar

Filmska kritika - Interstellar

Budućnost je prašnjavi set iz filma 'Polje snova'. Planet Zemlja umire. Nema ratova, ali samo zato što nema ni resursa zbog kojih bi se ratovalo.

Glazbena kritika

Foo Fighters - Sonic Highways

Foo Fighters  -  Sonic Highways

Dugoočekivani novi album benda Foo Fighters 'Sonic Highways' velik je diskografski događaj godine.

Nevresovi miomirisni savjeti

Legendarni Rambo Amadeus nasmijao se na račun svoje nagle popularnosti s početka karijere sljedećim stihovima: 'Brzo postah popularan kao Elvis Presley, krunisani kralj od estradne misli. Al' počeli su progresivno prohtjevi da rastu jer navikoh se ja na sapun i na zubnu pastu. Jer ja sam Balkan boy i smrdim na znoj…'

Premium
Egzodus preko pragova bogatstva

Egzodus preko pragova bogatstva

Deset milijardi američkih dolara odnosno oko 61,3 milijarde kuna, prema izračunima analitičara tržišta, prag je, plafon ili granica na kojoj prestaju ulaganja i zarađivanje, a počinje održavanje bogatstva i bijeg u neke druge sfere. Liderovo izdanje velikog formata - 'Premium proizvodi i usluge' - priključilo se tom egzodusu bogataša prema zvijezdama, planetima, kometima te milijarderskoj potrazi za besmrtnošću, bezgraničnom spokoju i inaćenju prošlosti. Barem na svojim stranicama označenim, prigodno, s pet zvjezdica.

Film tjedna
Treći Koko je zabavan, ali likovi su kao iz 'vešmašine'

Treći Koko je zabavan, ali likovi su kao iz 'vešmašine'

Treći 'Koko' šarmantna je priča o tinejdžerima, ljubavi, nogometu i ponešto literature smještena u 80-e, što redatelj prilično uspješno i, što je pohvalno, diskretno sugerira odjećom i glazbom te pokojim interijerom.

Teatar Aplauz
'Orašar' prvi put u povijesti kao mjuzikl

'Orašar' prvi put u povijesti kao mjuzikl

Mladi entuzijasti, osnivači Teatra Aplauz Lana Blaće i Marko Juraga omiljenu će božićnu bajku ‘Orašar’ ove godine ispričati na posve nov način. Naime, više od sto godine ‘Orašara’ gledamo kao balet na glazbu Pjotra Iljiča Čajkovskoga, a sada će to prvi put u dugoj povijesti te predstave i bezbrojnih izvedbi postati – mjuzikl.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Cijene nekretnina više neće padati

Cijene nekretnina više neće padati

ZA

Vedrana Likan

22%

PROTIV

Boro Vujović

78%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 27.studenoga 2014. 12:00