Muška posla

Nevresovi miomirisni savjeti

Nevresovi miomirisni savjeti

Legendarni Rambo Amadeus nasmijao se na račun svoje nagle popularnosti s početka karijere sljedećim stihovima: 'Brzo postah popularan kao Elvis Presley, krunisani kralj od estradne misli. Al' počeli su progresivno prohtjevi da rastu jer navikoh se ja na sapun i na zubnu pastu. Jer ja sam Balkan boy i smrdim na znoj…'

Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna

Najbolji, ali ne i najpovoljniji Qashqai

Najbolji, ali ne i najpovoljniji Qashqai

Nissan je u potpunosti obnovio svoj model Qashqai druge generacije. To je svakako bio riskantan potez s obzirom na uspjeh originala, ali čini se da se isplatio. Dizajnom novi se Qashqai približio svojim najvećim konkurentima na hrvatskom tržištu, braćom iz obitelji Hyundai-Kia (modeli ix35 i Sportage). Automobil je sada duži, širi, ali i niži, što znači automatski da je i dinamičniji. Unutrašnjost je također u potpunosti izmijenjena i samo možemo naglasiti da uspješno prati odličan vanjski dizajn.

12. prosinca

Morrisey drugi put u Zagrebu

Morrisey drugi put u Zagrebu

Kada je jedan od najvećih glazbenih antijunaka i najvažnijih tekstopisaca današnjice prije gotovo deset godina nastupio na zagrebačkoj Šalati, izjavio je da su svi u Zagrebu bili znatiželjni zbog čega mu je toliko trebalo da dođe nastupati u Hrvatsku.

Pink Floydi na novom albumu zvuče kao u najboljim danima

Povijest skupine Pink Floyd burna je i raznolika koliko i njezina glazba. Nakon misteriozna nestanka Syda Barretta, odlaska Rogera Watersa i smrti Ricka Wrighta Pink Floyd uistinu više ne postoji.

Premium
Egzodus preko pragova bogatstva

Egzodus preko pragova bogatstva

Deset milijardi američkih dolara odnosno oko 61,3 milijarde kuna, prema izračunima analitičara tržišta, prag je, plafon ili granica na kojoj prestaju ulaganja i zarađivanje, a počinje održavanje bogatstva i bijeg u neke druge sfere. Liderovo izdanje velikog formata - 'Premium proizvodi i usluge' - priključilo se tom egzodusu bogataša prema zvijezdama, planetima, kometima te milijarderskoj potrazi za besmrtnošću, bezgraničnom spokoju i inaćenju prošlosti. Barem na svojim stranicama označenim, prigodno, s pet zvjezdica.

Film tjedna
Treći Koko je zabavan, ali likovi su kao iz 'vešmašine'

Treći Koko je zabavan, ali likovi su kao iz 'vešmašine'

Treći 'Koko' šarmantna je priča o tinejdžerima, ljubavi, nogometu i ponešto literature smještena u 80-e, što redatelj prilično uspješno i, što je pohvalno, diskretno sugerira odjećom i glazbom te pokojim interijerom.

Teatar Aplauz
'Orašar' prvi put u povijesti kao mjuzikl

'Orašar' prvi put u povijesti kao mjuzikl

Mladi entuzijasti, osnivači Teatra Aplauz Lana Blaće i Marko Juraga omiljenu će božićnu bajku ‘Orašar’ ove godine ispričati na posve nov način. Naime, više od sto godine ‘Orašara’ gledamo kao balet na glazbu Pjotra Iljiča Čajkovskoga, a sada će to prvi put u dugoj povijesti te predstave i bezbrojnih izvedbi postati – mjuzikl.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Cijene nekretnina više neće padati

Cijene nekretnina više neće padati

ZA

Vedrana Likan

21%

PROTIV

Boro Vujović

79%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 27.studenoga 2014. 12:00