EU

Erasmus foto natječaj

 Erasmus foto natječaj

Povodom 25. obljetnice programa Erasmus, najvećeg europskog programa mobilnosti u visokom obrazovanju, Agencija za mobilnost i programe EU-a raspisala je amaterski foto natječaj Moje Erasmus iskustvo.

Natječaj je koji otvoren za sve hrvatske studente koji su dio studija proveli u inozemstvu te strane studente koji su dio studija proveli u Hrvatskoj u sklopu programa Erasmus, najavljeno je u novom biltenu za srpanj Delegacije EU-a u Hrvatskoj.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je poslati fotografiju koja najbolje ilustrira njihovo Erasmus iskustvo, koja na kreativan način prikazuje kako je boravak u stranoj zemlji utjecao na njihov studentski život, stjecanje novih znanja i prijatelja te upoznavanje stranih kultura, sustava visokoškolskog obrazovanja i jezika.

Pobjedničku fotografiju odabrat će četveročlani žiri među fotografijama koje budu imale najviše glasova (lajkova) publike. Najbolje fotografije, uključujući i pobjedničku, bit će predstavljene tijekom međunarodnog Erasmus susreta u listopadu ove godine u Zagrebu koji Agencija za mobilnost i programe EU organizira u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i studentskom organizacijom Erasmus Student Network Hrvatska. Prijave su otvorene do 10. rujna ove godine, a više podataka može se naći na stranici Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Delegacije EU-a u RH.

Vezani članci

Slab rast gospodarstva EU i eurozone u četvrtom kvartalu

Je li na pomolu nova kriza banaka? Dionice EU banaka potonule od početka godine čak 20 posto

Pripremite se za novu eru koja počinje stavljanjem potpisa na TTIP

Novi broj Lidera: Kakav tim treba Tim

Stagnacija troškova rada u Hrvatskoj u trećem tromjesečju, u EU rastKomentiraj
Ukoliko želite komentirati članak morate biti prijavljeni.
Poslovna znanja

Kako iz šume vrijednih podataka izvući bitno i prilagoditi ponude, marketing ili podršku

Kako iz šume vrijednih podataka izvući bitno i prilagoditi ponude, marketing ili podršku

Sustav CRM brzo su primijenile velike kompanije, ali danas nema razvoja ni manjih ili srednjih tvrtki koje ne uvedu taj skup softverskih procesa upravljanja odnosa s korisnicima. U velikoj ponudi ...

Poslovna znanja

Samosviješću poboljšavamo vještine i stvaramo resurse koje želimo

Samosviješću poboljšavamo vještine i stvaramo resurse koje želimo

Razvoj je danas jedan od najkorištenijih pojmova kada se analiziraju pojedinac, tvrtka, zaposlenik, poslodavac ili društvo: ima li osoba potencijal za razvoj, pruža li mi posao mogućnost razvoja, ulaže li ...

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Broj županija treba smanjiti

Broj županija treba smanjiti

ZA

Branko Grčić

86%

PROTIV

Goran Pauk

14%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 18.veljače 2016. 12:00