EU

Erasmus foto natječaj

 Erasmus foto natječaj

Povodom 25. obljetnice programa Erasmus, najvećeg europskog programa mobilnosti u visokom obrazovanju, Agencija za mobilnost i programe EU-a raspisala je amaterski foto natječaj Moje Erasmus iskustvo.

Natječaj je koji otvoren za sve hrvatske studente koji su dio studija proveli u inozemstvu te strane studente koji su dio studija proveli u Hrvatskoj u sklopu programa Erasmus, najavljeno je u novom biltenu za srpanj Delegacije EU-a u Hrvatskoj.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je poslati fotografiju koja najbolje ilustrira njihovo Erasmus iskustvo, koja na kreativan način prikazuje kako je boravak u stranoj zemlji utjecao na njihov studentski život, stjecanje novih znanja i prijatelja te upoznavanje stranih kultura, sustava visokoškolskog obrazovanja i jezika.

Pobjedničku fotografiju odabrat će četveročlani žiri među fotografijama koje budu imale najviše glasova (lajkova) publike. Najbolje fotografije, uključujući i pobjedničku, bit će predstavljene tijekom međunarodnog Erasmus susreta u listopadu ove godine u Zagrebu koji Agencija za mobilnost i programe EU organizira u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i studentskom organizacijom Erasmus Student Network Hrvatska. Prijave su otvorene do 10. rujna ove godine, a više podataka može se naći na stranici Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Delegacije EU-a u RH.

Vezani članci

HŽ dobio dio europskoga kolača za putnički prijevoz

Vlada europske zahtjeve predstavlja kao vlastite ideje

EU uvodi sankcije Rosneftu, Transneftu i Gazprom Neftu

EU daje četiri milijuna eura za portal

Što hrvatski građani misle o prvoj godini članstva Hrvatske u EU?Komentiraj
Ukoliko želite komentirati članak morate biti prijavljeni.
Poslovna znanja

Lider mora vidjeti ono što drugi ne vide, te danas raditi za sutra

Lider mora vidjeti ono što drugi ne vide, te danas raditi za sutra

- Za postati uspješnim liderom veliki I.Q. nije presudan, već može i zasmetati. Najbitnija vrsta inteligencije je ona koju nazivam V.Q.(vitality quotient), odnosno energetska inteligencija, bez koje ne možete biti ...

Poslovna znanja

Motivator Eddie Obeng: Pravila igre na tržištu su se promjenila!

Motivator Eddie Obeng: Pravila igre na tržištu su se promjenila!

Na 8. Combis konferenciji koja će se 25. i 26. rujna održati u Šibeniku, plenarno predavanje održat će britanski profesor, motivacijski govornik i autor brojnih knjiga Eddie Obeng. Financial Times ...

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji

Liderov Fight club u tijeku

Predizborne koalicije treba ukinuti

Predizborne koalicije treba ukinuti

ZA

Davor Gjenero

80%

PROTIV

Dragan Zelić

20%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 25.rujna 2014. 12:00