EU

Erasmus foto natječaj

 Erasmus foto natječaj

Povodom 25. obljetnice programa Erasmus, najvećeg europskog programa mobilnosti u visokom obrazovanju, Agencija za mobilnost i programe EU-a raspisala je amaterski foto natječaj Moje Erasmus iskustvo.

Natječaj je koji otvoren za sve hrvatske studente koji su dio studija proveli u inozemstvu te strane studente koji su dio studija proveli u Hrvatskoj u sklopu programa Erasmus, najavljeno je u novom biltenu za srpanj Delegacije EU-a u Hrvatskoj.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je poslati fotografiju koja najbolje ilustrira njihovo Erasmus iskustvo, koja na kreativan način prikazuje kako je boravak u stranoj zemlji utjecao na njihov studentski život, stjecanje novih znanja i prijatelja te upoznavanje stranih kultura, sustava visokoškolskog obrazovanja i jezika.

Pobjedničku fotografiju odabrat će četveročlani žiri među fotografijama koje budu imale najviše glasova (lajkova) publike. Najbolje fotografije, uključujući i pobjedničku, bit će predstavljene tijekom međunarodnog Erasmus susreta u listopadu ove godine u Zagrebu koji Agencija za mobilnost i programe EU organizira u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i studentskom organizacijom Erasmus Student Network Hrvatska. Prijave su otvorene do 10. rujna ove godine, a više podataka može se naći na stranici Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Delegacije EU-a u RH.

Vezani članci

Euro nastavlja slabiti čak i u slučaju dogovora EU s Grčkom

Ekonomska klima u Hrvatskoj na najvišoj razini od ulaska u Europsku uniju

Oporavak građevinarstva ovisit će o tome kako koristimo fondove EU

Tri glavna pokretača europskog energetskog preokreta

TTIP bi trebao olakšati slobodniju trgovinu i ulagačku klimuKomentiraj
Ukoliko želite komentirati članak morate biti prijavljeni.
Poslovna znanja

4 najčešće pogreške prilikom zapošljavanja

4 najčešće pogreške prilikom zapošljavanja

Inc.com je proveo istraživanje na pet tisuća izvršnih direktora, a rezultati ukazuju kako se proces zapošljavanja percipira kao jedan od najstresnijih izazova. Naime, zapošljavanje smatraju stresnijim od ekonomske situacije i ...

Poslovna znanja

Privucite Generaciju Y! Rezervirajte svoje mjesto na vodećem virtualnom sajmu karijera i znanja!

Privucite Generaciju Y! Rezervirajte svoje mjesto na vodećem virtualnom sajmu karijera i znanja!

Na tržištu rada trenutno se nalazi najzahtjevnija skupina zaposlenika, a to je Generacija Y, mladi ljudi rođeni od 1980. do 2000. Oni su znatiželjni, željni znanja, novih iskustava, žele biti ...

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji

Liderov Fight club u tijeku

Hrvatska mora prihvatiti izbjeglice iz ratom zahvaćenih područja

Hrvatska mora prihvatiti izbjeglice iz ratom zahvaćenih područja

ZA

Julija Kranjec

62%

PROTIV

Ruža Tomašić

38%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 2.srpnja 2015. 12:00