Gadgeti

Napunite bateriju na - remenu

Napunite bateriju na - remenu

XOO pojas novi je izum koji bi trebao pomoći korisnicima da se baterija njihovog telefona nikad ne isprazni. Izum je patentirao Piers Ridyard, a sastoji se od remena uobičajenog izgleda koji sadrži punjač i USB

Čini li nas internet licemjerima?

Još za vrijeme Sovjetskog Saveza nastala je fraza koja je opisivala lakovjerne zapadnjačke intelektualce koji su dolazili u Rusiju i uporno propuštali primijetiti stvarnu cijenu izgradnje komunističke utopije – korisni idioti.

Nokia ipak nije mrtva: Vraća na tržište novim tabletom i softverom

Posrnuli finski tehnološki div Nokia vraća se u utrku proizvodnje vrhunskih gadgeta samo sedam mjeseci nakon prodaje svoga sektora za proizvodnju tehnoloških naprava Microsoftu za 7.2 milijarde dolara. Tako je javnosti predstavljen softver za Android uređaje Z launcher, te tablet Nokia N1

Facebook priprema 'poslovni' Facebook

Facebook priprema novu verziju Facebooka kako bi se natjecao s društvenim mrežama kao što je LinkedIn.

1 komentara

PowerPoint je napokon dobio zamjenu – upoznajte Microsoft Sway

Kada je posljednji put osoba ispod 30 godina upotrijebila PowerPoint umjesto Prezija?

Toshiba Satellite Radius 11 - Radijus s mogućnošću izbora

Novi Toshibin konvertibilni laptop izravna je konkurencija modelima Yoga iz Lenova, a malim dimenzijama i velikom fleksibilnošću namjerava biti idealan alat za sve kojima je takav uređaj potreban na svakom koraku.

Aplikacije čeka 'boom' nalik eksploziji web stranica devedesetih

-Aplikacija za pametne telefone u budućnosti biti će još više nego danas. Očekujte njihov boom kao što se dogodio s web stranicama u 90-ima - tvrdi tehnološki analitičar i potpredsjednik za komunikacije Appleovog odjela za aplikacije Marcos Sanchez.

1 komentara

Vip blagdanska čarolija

Ove godine Vip blagdanska ponuda će za svakog ponešto pripremiti ispod božićne jelke. Uz najbolju i najpovoljniju Vip kombinaciju mobilnih ili fiksnih usluga, interneta i televizije ništa vam neće promaknuti i sve ćete moći doživjeti i podijeliti.

Business MAX - jedinstveni paket za vaš posao!

Svaki posao danas treba povezanost, kako u uredu tako i izvan njega, pa je Hrvatski Telekom osmislio paket s kojim uz neograničene fiksne i mobilne razgovore te internet za vlasnika i sve zaposlenike korisnici dobivaju posebnu zaštitu podataka.

Facebook želi postati lider među tehnološkim medijima

U pokušaju da postane vodeći izvor tehnoloških novosti, Facebook je predstavio news feed fokusiran isključivo na tehnološke vijesti.

Vipnet otvorio podatkovni centar vrijedan milijun eura

Za jednostavnije poslovanje uz kontinuiranu potporu stručnjaka, Vipnet je za poslovne korisnike razvio novu ICT uslugu kolokacije opreme koja nudi maksimalnu sigurnost i zaštitu. Novi Vipnetov podatkovni centar na Žitnjaku u kojem će korisnici moći pohraniti svoju ICT/IT opremu, prostire se na 170 m2, a u njegovo je uređenje uloženo gotovo milijun eura.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Cijene nekretnina više neće padati

Cijene nekretnina više neće padati

ZA

Vedrana Likan

20%

PROTIV

Boro Vujović

80%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 27.studenoga 2014. 12:00