Sukob video platformi

Facebook postaje prijetnja YouTubeu, koji navršava deset godina postojanja

Facebook postaje prijetnja YouTubeu, koji navršava deset godina postojanja

Prošlo je deset godina otkad je prvi video klip, naziva 'Me at the Zoo' dignut na YouTube, video platformu koja otad dominira svijetom online videa, a trenutno je u vlasništvu Googlea.

Počinje najveći Android spektakl u regiji

Stručnjaci za android, iz najvećih svjetskih tehnoloških tvrtki poput Intela, Facebooka, Paypala i Spotifya dolaze na droidcon konferenciju koja će se po prvi put održati u hotelu Antunović u Zagrebu .

Google bi mogao pomrsiti planove telekomunikacijskim kompanijama

Google se priprema za predstavljanje projekta Fi, nove wireless mobilne usluge u SAD-u, tvrdi Wall Street Journal.

Ni 2020. nam neće biti bolje

Hrvatska ni 2020. neće zabilježiti značajniji rast BDP-a niti biti u puno boljoj poziciji nego danas, poručio je jučer ekonomist i konzultant Nenad Pacek s okruglog stola „Hrvatska 2020 – društvo u kome poduzetnik stvara blagostanje“ na 15. Windays konferenciji u Umagu.

Pametni grad - središte zelenih industrija

Gotovo sve hrvatske lokalne zajednice pokušavaju razvijati neki ‘zeleni’ projekt, ali neke su u tome više, neke manje uspješne. Šibenik se prozvao zelenim gradom, gradom zelenih industrija te ima službeni status nacionalnog centra zelenih industrija.

Poduzetnici pozor! Google je pripremio (ne)ugodno iznenađenje

Google će sutra, 21. travnja, ažurirati algoritam za mobilno pretraživanje koji određuje kako će stranice, odnosno rezultati pretrage biti rangirani.

Nokia kupuje Alcatel-Lucent u pokušaju da konkurira Ericssonu

Nokia će za iznos od 15,6 milijardi eura kupiti Alcatel-Lucent i tako proširiti svoje poslovanje vezano uz proizvodnju opreme za telekom. Plan je konkurirati Ericssonu, koji je vodeći na tom području.

4K za mase

Za prosječan 4K televizor velikih i poznatih kompanija i dalje je potrebno izdvojiti pozamašnu svotu koja prelazi prosječnu plaću i u razvijenijim zemljama (o Hrvatskoj da ne govorimo), a sve dok je tako, nema govora o većem širenju ove tehnologije.

LinkedIn će provjeravati jeste li lagali u životopisu

Svi povremeno 'uljepšavamo' životopis, ponekad da bismo 'podebljali' vlastita postignula, ponekad da bismo sakrili nedostatke. LinkedIn je, međutim, odlučio tome stati na kraj.

Dobit Facebooka pala, prihodi porasli najsporije u dvije godine

Facebook je u prvom tromjesečju ostvario neto dobit od 509 milijuna dolara, 20 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, dok su prihodi te društvene mreže porasli za 42 posto, najsporije u posljednje dvije godine.

Facebook opet mijenja News Feed – vidjet ćete više sadržaja od prijatelja

Promjena je sljedeća – vidjet ćete manje objava sa stranica i od nepoznatih ljudi s kojima komuniciraju vaši prijatelji, a više sadržaja kojeg objavljuju vaši prijatelji.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji

Liderov Fight club u tijeku

Litra benzina uskoro će premašiti 11 kuna

Litra benzina uskoro će premašiti 11 kuna

ZA

Jasminko Umičević

33%

PROTIV

Branko Poljak

67%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 30.travnja 2015. 12:00