Hi-tech

LG Music Flow HS8 - Zakrivljeni zvuk

LG Music Flow HS8 - Zakrivljeni zvuk

Novi LG-jev 4,1-kanalni 'soundbar' HS8 zakrivljenog je izgleda koji se vizualno odlično uklopa uz najnovije zakrivljene televizore, sve popularnije na tržištu.

Asus ZenPad S 8.0 - Mali Zen

Appleov iPad mini jedan je od najuspješnijih tableta na tržištu, a Asus svojim novim modelom namjerava sličnu stvar ponuditi na platformi Android. Hoće li sličan izgled, veličina i rezolucija kakvu Apple već nudi biti dovoljni?

Facebook testira tagiranje po uzoru na LinkedIn

Facebook testira novu funkcionalnost koja omogućava vašim prijateljima da dodaju tagove na vaš profil, identično kao 'endorsments' na LinkedInu.

Nokia se vraća na tržište hardvera s kamerom za snimanje virtualne stvarnosti imena Ozo

Finska Nokia se planira vratiti na tržište pomoću kamere koja nalikuje Zvijezdi smrti iz Ratova zvijezda. Riječ je o profesionalnoj kameri, imena Ozo, koju odlikuje jedna neobična činjenica – pomoću nje se snima sadržaj za virtualnu realnost.

Gmailova opcija Dmail omogućava da opozovete poslani mail ili da ga nakon nekog vremena uništite

Svi smo, barem jednom, u žurbi poslali mail zbog kojeg smo požalili.

Samsung Galaxy Tab S2 - Najtanji i najlakši

Novi Samsungov tablet predstavljen je ovih dana bez mnogo pompe, no to vas ne bi trebalo zavarati. Galaxy Tab S2 vrhunski je uređaj te u svijetu Androida predstavlja respektabilnu alternativu Appleovu iPadu.

Apple i BMW rade zajedno na električnom automobilu

Ako je vjerovati njemačkoj stranici Manager Magazin, Apple pregovara s BMW-om oko korištenja BMW-ovog i3 električnog vozila koje bi trebalo predstavljati bazu za projekt električnog automobila na kojem Apple radi.

Prijenosni kapacitet od četiri terabajta

Dobar prijenosni tvrdi disk uvijek je od koristi. Nakon što se brzi USB 3.0 standard proširio te je praktički dostupan na svakom modernom računalu, povećali su se i kapaciteti takvih diskova

Baterija više nije Ahilova peta električnog automobila

Izraelski startup StoreDoat na dobrom je putu da proizvede bateriju za električne automobile koja se potpuno napuni za svega 5 minuta

Ovi su phableti braća po hardveru

Samsung je proteklog tjedna predstavio dva nova phableta, uređaja koji su po veličini između mobitela i tableta. Tvrtka je do sada bila iznimno uspješna u toj kategoriji proizvoda te očito čini sve da tako i ostane u vrijeme kad je klasične Androidove mobitele sve teže prodati

I Google širi poslovanje na umrežavanje pametnih uređaja u kućanstvu

Američki softverski div Google proširio je poslovanje u segmentu umrežavanja 'pametnih' uređaja u kućanstvu, najavljujući suradnju s proizvođačem mrežne opreme TP-LINK-om na proizvodnji uređaja za bežični pristup Internetu.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Rast BDP-a plod je Vladinih reformi

Rast BDP-a plod je Vladinih reformi

ZA

Gordan Maras

61%

PROTIV

Ivan Šuker

39%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 3.rujna 2015. 12:00