Hi-tech

Acer Predator X34 - Zvijer od monitora

Acer Predator X34 - Zvijer od monitora

Ovaj monitor prilično nabrijanog naziva i dizajna namijenjen je prije svega ljubiteljima igara i multimedije.

Altwork Station - Ležeći za računalom

Dugotrajno sjedenje za računalom postalo je svakodnevica. Za računalom radimo, komuniciramo, zabavljamo se... No posljedice koje to ostavlja na zdravlje nisu zanemarive, pogotovo kad je riječ o kralježnici koja je prva na udaru.

Tele2 u Hrvatskoj poboljšava 3G mrežu, u Nizozemskoj lansirao prvu isključivo 4G mrežu

Naš je stav da ne treba žuriti s 4G mrežom na hrvatskom tržištu. Odlučili smo dodatno investirati u našu 3G mrežu što će nam omogućiti i jednostavniju tranziciju na 4G mrežu koju ćemo lansirati onda kada budemo vjerovali da je pravo vrijeme za to

Acer, Aspire Z3-700 - Stolno računalo koje ne ovisi o utičnici

'All-in-one' desktop računala poput iMaca prilično su popularna, ali kad je riječ o PC-u, ipak nisu toliko raširena. Novo Acerovo računalo namijenjeno je onima koji na toj platformi preferiraju jednostavnost i kompaktan izgled u jednom kućištu.

Nikad bolji rezultati: Kvartalni prihodi Applea skočili 22 posto, na 51,5 milijardi dolara

Prihodi Applea skočili su u proteklom tromjesečju 22 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, na 51,5 milijardi dolara, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu prodaje iPhonea.

Ni vlade ne mogu ostati imune: Digitalna tehnologija mijenja sve

U današnje vrijeme digitalne revolucije koja uvelike ovisi o konvergenciji četiriju najistaknutijih tehnologija: društvenim mrežama, mobilnim mrežama, analitici i tehnologiji oblaka (cloud), ni vlade ne mogu ostati imune i zasigurno moraju reagirati i težiti uspostavi sveobuhvatnoga koncepta e-vlada u što skorijem vremenu.

Hrvatska online - Nema bijega pred blagodatima digitalizacije

Ovih je dana autor ovog članka osjetio blagodat digitalizacije. Nazvao je svoga doktora i zamolio ga da mu izda recept za lijek koji već troši. ‘Lijek vam je već u ljekarni’, reče doktor nakon nekoliko sekundi klikanja po monitoru kompjutora.

Prva regionalna konferencija o e-mobilnosti otvorila važna pitanja održivog transporta u Jugoistočnoj Europi

Prva regionalna konferencija o e-mobilnosti otvorila važna pitanja održivog transporta u Jugoistočnoj Europi. U Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin održana je u četvrtak, 12. studenog, prva regionalna konferencija posvećena pitanjima održivog transporta i elektrifikacije.

Tele2 najavio pokretanje 4G mreže u prvom kvartalu sljedeće godine

Tele2 je danas najavio završetak potpune mrežne nadogradnje predviđene sredinom prosinca kojom će udvostručit 3G brzinu podataka i 3G pokrivenost, što će, kažu, rezultirati najmodernijom 3G mrežom u Hrvatskoj.

OnePlus X - Premium za siću

OnePlus X drugi je model koji je ta kompanija predstavila ove godine i koji je ovih dana pobudio veliko zanimanje.

Galaxy View - Tablet monstruoznih dimenzija

Veliki tableti zasigurno su u modi ili bi barem tako htjeli njihovi proizvođači, koji su ove jeseni naveliko zakoračili u tu još nepopunjenu tržišnu nišu. Nakon Appleova iPada Pro Samsung je odlučio predstaviti znatno veći tablet

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Pošalji
Liderovi blogovi

Liderov Fight club u tijeku

Hrvatska obavještajna služba može pravodobno otkriti terorističke prijetnje

Hrvatska obavještajna služba može pravodobno otkriti terorističke prijetnje

ZA

Mate Laušić

40%

PROTIV

Davor Gjenero

60%

Očekujemo i Vaš glas.

Glasanje otvoreno do 26.studenoga 2015. 12:00