Od pametnih telefona do Ultra HD televizora

Korejska je megatvrtka u Zagrebu predstavila svoj novi proizvodni portfoli.

Vipnet predstavio nove tarife

Telekom operater Vipnet je na konferenciji za novinare predstavio nove tarife za poslovne i privatne korinsike, kao i nove korporativne stranice

EU ukida roaming od 15. prosinca 2015.

Od 15. prosinca 2015. cijena zvanja i slanja poruka mobilnim telefonom trebala bi u drugim državama članicama Europske unije biti jednaka kao doma, poručili su zastupnici Odbora za industriju 18. ožujka.

Velos, Guest Request i Cookie nagrađeni na Software StartUp Academyu

Prošloga tjedna u Old Bridge Pubu u osječkoj Tvrđi održano je zatvaranje osječkog izdanja projekta Software StartUp Academy.

Intel Corporation s dobiti od 1,9 milijardi dolara u prvom tromjesečju

Intel Corporation izvijestio je o prihodu u prvom tromjesečju u iznosu od 12,8 milijardi USD, dobiti prije oporezivanja u iznosu od 2,5 milijardi USD, neto dobiti u iznosu od 1,9 milijardi USD te dobiti po dionici u iznosu od 0,38 USD.

Prihodi od reklama na Internetu prestigli one na TV-u

Prema najnovijim podacima po prvi put u SAD-u su ostvareni prihodi od oglašavanja na webu pretekli prihode ostvarene putem oglašavanja na televiziji.

Tele2 predstavio nove korisničke pakete

Mobilni operater Tele2 na današnjoj je konferenciji za novinare predstavio tri svoja nova korisnička paketa za privatne i poslovne korisnike

Objavljen web Nacionalnog centra podrške za informiranje i zaštitu vlasnika računala

S obzirom na daljnje prisustvo zlonamjernih programa (virusa, trojanaca i sličnih) kojima se pokušavaju prikupljati tajni podaci vlasnika računala građana u Hrvatskoj, Hrvatska udruga banaka (HUB) obavještava da je Odjel za Nacionalni CERT (Computer Emergency Response Team) pri Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži CARNet pustio u rad posebnu web stranicu www.antibot.hr kako bi vlasnike računala dodatno informirao i zaštitio od takvih kriminalnih radnji.

Korisnici Androida od sada imaju premium opcije

Zbog rasta mobilne trgovine i potrebe da se korisnici zaštite tokom sve većeg korištenja mobilnih uređaja, stručnjak za sigurnost Avira objavio je danas da su dodali tri značajke svojoj novoj premium Avira Antivirus Security Pro aplikaciji, koja je sada dostupna svim vlasnicima Android pametnih telefona i tableta.

Nokia predstavila nove modele smartphonea

Finska je Nokia u svoj Road Show uvrstila i Zagreb, gdje je predstavila tri nova modela Nokia Lumie

Internetski trgovci poput Amazona plaćat će PDV u Hrvatskoj

Zemlje Europske unije, pa tako i Hrvatska, od 1. siječnja 2015. zaradit će više od poreza na dodanu vrijednost jer će natjerati prodavatelje elektronički obavljenih usluga - ili eUsluga - da PDV plaćaju u zemlji potrošača.

Pratite Lider na društvenim mrežama

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Prijavite se na Newsletter


prijavite se
Liderovi blogovi