Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:35
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

Brze pozajmice jedna su od najčešće korištenih usluga zbog čega se smatraju najboljim i najsigurnijim izborom za izlazak iz neplaniranih novčanih izdataka.

Brze pozajmice – do novca na potpuno jednostavan način

Ne kaže se bez razloga da izbor adekvatnog financijskog rješenja štedi vrijeme i olakšava ostvarenje planiranih ciljeva, a utvrditi koji je najbolji posebno je važno u slučaju iznenadnih troškova i neplaniranih rashoda. Također, važno je znati koncept pozajmica iu kakvu svrhu su one namijenjene. Kada su u pitanju brze pozajmice, među građanima Hrvatske ova usluga spada u najkorištenije jer je odlikuje brzo odobrenje, praktičnost i mogućnost da se zatraži u bilo koje vrijeme. Budući da su brze pozajmice vrlo tražene, prije svega treba znati da spadaju u nenamjenski vid financiranja s kraćim rokom otplate.

Brze pozajmice – pristupačno rješenje za izlazak iz novčanih briga

Ako imate nepodmirene dugove, a ne znate kako ih otplati ili vam hitno trebaju novčana sredstva, brze pozajmice mogu vam pomoći da na lak način jednostavno riješite postojeće probleme. Poznato je da prezaduženost hrvatskih građana je tijekom posljednjih nekoliko godina postao veliki problem. Obično, to se najviše primjećuje kroz minuse na karticama, nedovoljno novčanih sredstava za kućne troškove i nemogućnost da se ostvare određeni planovi. Pritom, nedovoljna kreditna sposobnost građana i nemogućnost uzimanja kredita zbog prevelikog zaduženja samo dodatno stvaraju stres i otežavaju cijelu situaciju. Ali, opcija koja pomaže da se riješe ovakve situacije i izađe iz dugovanja su brze pozajmice. Mnogi građani znaju prednosti brzih pozajmica u smislu praktičnosti i pouzdanosti, zbog čega se najviše odlučuju za ovaj vid financiranja.

Kako zatražiti brze pozajmice?

Brze pozajmice uvrštavaju se u neprikladnom vid financiranja što doslovno znači da korisnici mogu potrošiti novčana sredstva u svrhu u koju oni žele. S obzirom da su brze pozajmice najbolje rješenje kod neplaniranih financijskih izdataka smatra se da ova vrsta financiranja spada u najpopularnije model pozajmica. Osim što ih odlikuje brzina u odobrenju, brze pozajmice su osmišljene da pomognu kod mjesečnih rashoda i troškova, a njihova praktičnost je u tome što se mogu zatražiti bilo kada i online putem za samo nekoliko minuta doći do potrebnih sredstava. Kada se suočavate sa financijskim problemima, a treba vam pouzdano i sigurno rješenje u svakom trenutku, brze pozajmice najbolje će odgovarati svim vašim potrebama. Bilo da vam treba novac za nepredviđene troškove ili iznenadne rashode, brze pozajmice stoje vam na raspolaganju.

Lako i sigurno do brze pozajmice

Jedno od učestalih pitanje je kome su namijenjene brze pozajmice? Brze pozajmice namijenjene su radnicima i umirovljenicima i mogu se koristiti u bilo koju svrhu. S ‘obzirom da brze pozajmice savršeno rješenje kod neplaniranih novčanih problema, mnogi građani se odlučuju za ovu opciju jer najbolje odgovara njihovom financijskim okolnostima. Uzimajući u obzir da je za odobrenje brze pozajmice procedura s dokumentima svedena na minimum i da se može aplicirati online putem, to znatno olakšava dolazak do potrebnih sredstava. Kod kreditnih kuća uvjeti su maksimalno kineski, a isplata novca nakon odobrenja zahtjeva je nakon 15 minuta na tekućem računu.

Česta pitanja vezana za brze pozajmice

Na koliko rata mogu zatražiti brze pozajmice?

Brze pozajmice kao i brzi krediti mogu se zatražiti do 18 mjesečnih rata s maksimalnim iznosom od 4000 EUR.

Kako se isplaćuju brze pozajmice?

Brze pozajmice isplaćuju se isključivo na tekući račun u banci odmah nakon uspješne prijave i odobrenja.

Kako se prijaviti za brze pozajmice?

Za brze pozajmice, kredite i brzi zajam možete se prijaviti online preko tableta, kompjutera ili mobitela u svega nekoliko minuta. Potrebna vam je samo osnovna dokumentacija.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.6 / 5 (149 ocjena)

Home » Brze pozajmice