Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Interesiraju vas gotovinski krediti? Online, sigurno i jednostavno gotovinski krediti su najbolja opcija financiranja, bez komplicirane procedure i odlaska u poslovnicu.

Gotovinski krediti – najlakše do financijskog rješenja

Što učiniti ako vam treba novac za pokrivanje neplaniranih ili hitnih slučajeva? Činjenica je da dolazak do kredita puno puta može biti složen proces financiranja, iz razloga što kreditne institucije imaju određene uvjete, često nefleksibilne i neadekvatne. Međutim, kod nas dolazak do gotovinskih kredita je jednostavan, jer vam nudimo da brzo izađete iz financijskog problema i lako riješite postojeće obveze.

Gotovinski krediti kao financijska opcija koja vam stoji na raspolaganju omogućuje da na jednostavan i vrlo praktičan način dođete do potrebnih sredstava. Najčešće, gotovinski krediti se uzimaju u slučajevima potrebe dodatnog novca ili neplaniranih situacija. Samim tim, ovo je izvrsna alternativa kada treba podmiriti određene troškove, poput minusa na kartici, neplanirane kupnje, opremanja doma ili potrebe za dodatnim sredstvima. Ono što gotovinske kredite čini posebno aktualnim je to što su oni nenamjenski, odnosno, sredstva koja se posuđuju od banke nemaju određenu svrhu potrošnje.

Gotovinski krediti – prilagođeni vašim najvažnijim financijskim potrebama

Svi smo se našli u situaciji da nam treba gotovina ili financijska sredstva u slučaju neplaniranih i iznenadnih troškova, kupnje, medicinskog liječenja bliskih članova obitelji, putovanja i slično. U takvim slučajevima, gotovinski brzi krediti spadaju u najadekvatniju opciju i praktično rješenje koje ima niz prednosti. Pritom, gotovinski krediti su bez sumnje idealan izbor jer ih karakteriziraju niži iznosi i kraći rok otplate. Izdavanje gotovinskih kredita je moguće u eurima.

Gotovinski krediti online – brzo i jednostavno do novca

Popularnost gotovinskih kredita tijekom posljednjih nekoliko godina nalazi se u njihovim fleksibilnim uvjetima i rokovima otplate koje su prilagođene svim građanima. Istovremeno, online gotovinski krediti su izvrsna mogućnost da se brzo i jednostavno dođe do financijskog rješenja koje odgovara trenutnoj situaciji, primjenom najpovoljnijih uvjeta i brze realizacije. Imajući u vidu da se mnogi građani odlučuju za gotovinske kredite, jedna od mogućnosti koju nude kreditne kuće su online gotovinski krediti. Naime, kod banaka je moguće podnijeti zahtjev online, dok se kod kreditnih kuća cijeli proces može obaviti na ovaj način što znatno olakšava dolazak do sredstava, jer se sve obavlja iz udobnosti doma, bez odlaska u poslovnicu. Ujedno, sva potrebna papirologija je svedena na minimum, što skraćuje vrijeme obrade i izdavanja kredita.

Uvjeti za gotovinske kredite u bankama i kreditnim kućama

Izdavanje gotovinskih kredita u bankama i kreditnim kućama se razlikuje u smislu određenih uvjeta. Naime, kod banke podrazumijeva se kreditna sposobnost građana, dok je u kreditnim kućama najvažnija urednost u plaćanju postojećih dugovanja i obveza.

Nema sumnje da je u financijskom sektoru niz inovacija omogućilo mnogo lakši dolazak do gotovine. No, i pored bezbroj opcija na tržištu, gotovinski krediti smatraju se veoma popularnim rješenjem. Naime, gotovinski krediti spadaju u jedan od najčešćih oblika zajma u Hrvatskoj. Pristup ovom vidu usluge omogućava građanima da lakše financiraju putovanja, kućne nabavke, proslave i slično.

Gotovinski krediti u eurima

Kada je potreban gotovinski kredit, obično se postavlja pitanja postoji li bolja ponuda u odnosu na one koje nudi banka. S’ obzirom a niz inovativnih mogućnosti i sjajnih prednosti gotovinski kredit sada možete  zatražiti iz udobnosti svog doma. Znači da naši gotovinski krediti podrazumijevaju minimalne uvjete, isplatu u eurima, kao i kraće razdoblja otplate. Da bismo pomogli klijentu, između ostalih usluga, nudimo kratkoročne gotovinske kredite. Budući da se oni brzo otplaćuju to znači da klijent nakon otplate, u slučaju potrebe za novim gotovinskim kreditom, može zatražiti novi. Nudimo najjednostavniji i najbrži način prijave putem interneta, a postupak  je u samo nekoliko lakih koraka. Potrebno oko 15 minuta nakon obrade i potpisivanja dokumentacije da novac bude na vašem tekućem računu. Razumijemo hitnost onda kada  vam je novac potreban, zato radimo brzo i pouzdano kako bismo vam ponudili najbolju uslugu.

Gotovinski krediti do odobrenja za 15 minuta

Ponekad smo suočeni s poteškoćama ili preprekama i potrebna nam je financijska pomoć. Tu dolazimo kao vaš pouzdani financijski partner koji će vam pomoći i ponuditi najbolje rješenje.  Omogućavamo svim našim klijentima fleksibilna financijska rješenja na jednostavan i siguran način, a dostupni smo na teritoriji cijele Hrvatske. Dakle, bez napuštanja udobnosti vašeg doma, na raspolaganju smo vam stojimo 24 časa svakog dana u tjednu.

Gotovinski krediti – prilagođena i brza opcija

Svi smo barem jednom iskusili okolnosti kada nam fali malo gotovine kako bi ispunili određene obaveze. Brzina i praktičnost gotovinskih kredita čine ih idealnom financijskom uslugom, bilo da je riječ o pokrivanju kućnog budžeta ili nepredviđenih događaja.  Neposrednost ovog vida kredita omogućava da se ispuni sve ono što je potrebno, bez velikog financijskog opterećenja. Ujedno, gotovinski krediti smatraju se idealnim rješenjem kod različitih potreba, a samim tim inovativnost naše usluge i minimalnih uvjeta čini ih jednim od najtraženijih na trenutnom tržištu. Budući da je cijeli postupak online, zahtjev za gotovinski kredit možete poslati u bilo koje vrijeme. Ne morate čekati u redu poslovnice  i gubiti svoje dragocjeno vrijeme. Jednostavno, putem računara, mobilnog telefona ili tableta  se možete prijaviti za gotovinski kredit.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.7 / 5 (135 ocjena)

Home » Gotovinski krediti