Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Interesiraju vas gotovinski krediti? Online, sigurno i jednostavno gotovinski krediti su najbolja opcija financiranja, bez komplicirane procedure i odlaska u poslovnicu.

Gotovinski krediti – najlakše do financijskog rješenja

Što učiniti ako vam treba novac za pokrivanje neplaniranih ili hitnih slučajeva? Činjenica je da dolazak do kredita puno puta može biti složen proces financiranja, iz razloga što kreditne institucije imaju određene uvjete, često nefleksibilne i neadekvatne. Međutim, kod nas dolazak do gotovinskih kredita je jednostavan, jer vam nudimo da brzo izađete iz financijskog problema i lako riješite postojeće obveze.

Gotovinski krediti kao financijska opcija koja vam stoji na raspolaganju omogućuje da na jednostavan i vrlo praktičan način dođete do potrebnih sredstava. Najčešće, gotovinski krediti se uzimaju u slučajevima potrebe dodatnog novca ili neplaniranih situacija. Samim tim, ovo je izvrsna alternativa kada treba podmiriti određene troškove, poput minusa na kartici, neplanirane kupnje, opremanja doma ili potrebe za dodatnim sredstvima. Ono što gotovinske kredite čini posebno aktualnim je to što su oni nenamjenski, odnosno, sredstva koja se posuđuju od banke nemaju određenu svrhu potrošnje.

Gotovinski krediti – prilagođeni vašim najvažnijim financijskim potrebama

Svi smo se našli u situaciji da nam treba gotovina ili financijska sredstva u slučaju neplaniranih i iznenadnih troškova, kupnje, medicinskog liječenja bliskih članova obitelji, putovanja i slično. U takvim slučajevima, gotovinski brzi krediti spadaju u najadekvatniju opciju i praktično rješenje koje ima niz prednosti. Pritom, gotovinski krediti su bez sumnje idealan izbor jer ih karakteriziraju niži iznosi i kraći rok otplate. Izdavanje gotovinskih kredita je moguće u kunama iu stranoj valuti.

Gotovinski krediti online – brzo i jednostavno do novca

Popularnost gotovinskih kredita tijekom posljednjih nekoliko godina nalazi se u njihovim fleksibilnim uvjetima i rokovima otplate koje su prilagođene svim građanima. Istovremeno, online gotovinski krediti su izvrsna mogućnost da se brzo i jednostavno dođe do financijskog rješenja koje odgovara trenutnoj situaciji, primjenom najpovoljnijih uvjeta i brze realizacije. Imajući u vidu da se mnogi građani odlučuju za gotovinske kredite, jedna od mogućnosti koju nude kreditne kuće su online gotovinski krediti. Naime, kod banaka je moguće podnijeti zahtjev online, dok se kod kreditnih kuća cijeli proces može obaviti na ovaj način što znatno olakšava dolazak do sredstava, jer se sve obavlja iz udobnosti doma, bez odlaska u poslovnicu. Ujedno, sva potrebna papirologija je svedena na minimum, što skraćuje vrijeme obrade i izdavanja kredita.

Uvjeti za gotovinske kredite u bankama i kreditnim kućama

Izdavanje gotovinskih kredita u bankama i kreditnim kućama se razlikuje u smislu određenih uvjeta. Naime, kod banke podrazumijeva se kreditna sposobnost građana, dok je u kreditnim kućama najvažnija urednost u plaćanju postojećih dugovanja i obveza.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”