Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinska pozajmica

U mnogim prilikama dešavaju se nepredviđeni troškovi koji se ne mogu pokriti uobičajenim mjesečnim primanjima. Neplanirani kvarovi, popravke u domu, kao i mnoge druge specifične situacije zahtjevaju brz dolazak do novčanih sredstava. Kako je najbolje doći do novca, a da se pritom ne napravi previše duga? Na tržištu trenutno postoji puno načina financiranja i dolazak do novca u roku od 15 minuta do maksimalno 24 sata od podnošenja zahtjeva. Svaka od prisutnih vrsta financiranja naznačena je za razne svrhe i potrebe građana, a među najpopularnijim se izdvaja gotovinska pozajmica.

Unatoč velikoj ponudi na tržištu, gotovinska brza pozajmica postala je najbolja opcija koja nudi brzinu i udobnost u dolasku do potrebnih sredstava. Gotovinske posudbu su za mnoge ljude tijekom posljednjih nekoliko godina postale najtraženija opcija na financijskom tržištu. Kao izvrsna alternativa u slučaju brze potrebe za novcem i neplaniranih troškova, gotovinske posudbu omogućuju da se mnogo lakše prevaziđu novčani problemi, jer je cijeli postupak brz i bez velike papirologije.

Gotovinska pozajmica – najbolja opcija za brzo financiranje

Vjerojatno ste se u više navrata susreli sa situacijom da vam treba brzo novac, ali niste upoznati kako funkcioniraju posudbu i koje uvjete treba ispuniti da bi ih dobili. Jedna od najvažnijih karakteristika gotovinske pozajmice je da se odobrava za nekoliko minuta, a potrebni su samo minimalni uvjeti. Stoga, ako ste se odlučili odabrati najprikladniju financijsku uslugu koja je pouzdana, sigurna i fleksibilna, nudimo vam gotovinsku pozajmicu s kojom ćete u najkraćem roku uspjeti doći do potrebnih sredstava.

Najbrže do novca uz gotovinsku pozajmicu

Prilikom odabira najbolje financijske usluge u slučaju neplaniranih rashoda, gotovinska pozajmica izdvojila se kao najbolje rješenje. Nakon podnošenja zahtjeva za gotovinsku pozajmicu odobrenje i isplata sredstva na tekući račun je za 15 minuta. Minimalna dokumentacija značajno pojednostavljuje cijeli postupak, omogućavajući korisniku da raspolaže s novcem u skladu sa svojim potrebama. Uzimajući u obzir da je gotovinska pozajmica kratkoročna i manjeg novčanog iznosa, ovaj oblik financiranja idealan je u situacijama kada je potreban hitan novac i dolazak do brze gotovine. Podnošenje zahtjeva za gotovinsku pozajmicu je vrlo jednostavno, jer se cijeli postupak odvija preko interneta, odnosno online. Dakle, bez obzira gdje se nalazite obratite nam se putem računala, mobitela ili tableta, jer vam stojimo uvijek na raspolaganju. Nudimo vam najbolja rješenja kroz gotovinsku pozajmicu, s minimalnim i fleksibilnim uvjetima.

Gotovinska pozajmica – brzo, sigurno i pouzdano

Svakodnevni rashodi i neplanirane situacije koje zahtjevaju brza financijska rješenja puno puta zahtjevaju uzimanje u obzir najadekvatnijih opcija na tržištu. Najčešće, to je brz način u dolasku do novca kroz odgovarajuće financijske proizvode. Gotovinska pozajmica tijekom zadnjih nekoliko godina postala je široko korištena alternativa za mnogobrojne građane koji su prepoznali sve njene najvažnije prednosti. Za razliku od složene birokratske procedure koja se vezuje za tradicionalne oblike kredita, gotovinska pozajmica nudi mnogo fleksibilnije uvjete pri čemu je birokratski postupak sveden na minimum. U slučaju da se suočavate sa nepredviđenim troškovima ili vam je hitno potreban novac, gotovinska pozajmica olakšat izlazak iz nastalih financijskih problema.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.9 / 5 (146 ocjena)

Home » Gotovinska pozajmica