Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

U potrazi ste za brzim financijskim rješenjem koje će vam pomoći da riješite svoje novčane probleme? Brzi krediti prilagođeni su svim vašim financijskim potrebama i spadaju u savršen izbor kada vam treba brzo novac.

Što su brzi krediti?

Danas postoje mnogi načini financiranja koji su dostupni građanima i svaki od njih ima svoje jedinstvene karakteristike. Neki su posebno prilagođeni korisnicima za ostvarenje određenih financijskih ciljeva, dok su drugi namijenjeni građanima kojima treba brzo rješenje kod novčanih problema. Brzi krediti spadaju u najprikladniju financijsku uslugu s izvrsnim karakteristikama i mogu biti od velike pomoći kod nepredviđenih ili neplaniranih situacija. Brzi krediti spadaju u najjednostavnije financijsko rješenje za dolazak do novca. Potrebno je ispuniti samo minimalne uvjete, a nakon odobrenja novac je na tekućem računu istog dana. Budući da za brze kredite nije potrebna obimna papirologija, već samo osnovna dokumentacija, ovo ih čini jednim od najpopularnijih kreditnih usluga mnogih građana. Sve što je potrebno pribaviti je minimalna dokumentaciju, a nakon odobrenja za 15 minuta novac je na tekućem računu.

Prednosti koje nude brzi krediti

Poznato je da jedna od najvažnijih karakteristika kredita je brzina odobrenja. Upravo iz tog razloga, brzi krediti ne zahtijevaju složen proces obrade i odobrenja iu odnosu na ostale financijske usluge što se smatra ogromnom prednošću. Ono što definira brze kredite je to što su oni prilagođeni svim manjim financijskim potrebama građana koji žele u što kraćem roku imati pri ruci potrebna novčana sredstva. Zbog toga, kao što sam naziv kaže, brzi krediti su usluga koja omogućuje da za samo nekoliko minuta imate novac na tekućem računu, bez čekanja i komplicirane procedure. Inače, brzi krediti imaju kraći rok otplate i fleksibilne uvjete što omogućava klijentima da jednostavno i jednostavnog dođu do potrebnog iznosa novca.

Online brzi krediti se razlikuju od drugih

Svatko od nas ima neočekivane financijske izdatke i neplanirane troškove. Najvažnija stvar u takvim situacija je dolazak do adekvatnog rješenja. U slučajevima kada se pojavljuju neplanirani izdaci i troškovi, brzi krediti olakšavaju rješavanje problema. Jednostavnim podnošenjem online zahtjeva za brzi kredit dolazite lako do rješenja za financiranjem bez odlaska u banku i bez potrebe za obimnom papirologijom. Brzi krediti su potpuno jednostavan i fleksibilan model koji osigurava dolazak do potrebnog novca u samo nekoliko minuta. Osim toga, brzi krediti se odlikuju po brzom postupku obrade zahtjeva i odobrenja, bez čekanja u redovima poslovnice i složene procedure. Do brzog kredita možete pristupiti online putem, sve što trebate je pristup internetu putem telefona, računala i tableta, a cijeli postupak je maksimalno pojednostavljen.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.4 / 5 (105 ocjena)

Home » Brzi krediti