Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:59
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online pozajmice

Raspon mogućnosti koje su dostupne na financijskom tržištu je ogroman. Građani Hrvatske svakodnevno su u prilici da pronađu različite ponude kredita i pozajmica, pri čemu brzina i online pristup imaju ključnu ulogu. S ‘tim u vezi, nije iznenađujuće da su online pozajmice kao jedinstven oblik zaduženja postale vrlo popularne, prvenstveno zahvaljujući pogodnostima koje nude.

Koje su najvažnije karakteristike online pozajmice?

Kada se suočavate sa financijskim problemima i ne znate kako brzo doći do novca, online pozajmice su najjednostavnije rješenje. Online brze pozajmice su idealna alternativa ako želite doći do novca na pouzdan i siguran način. Dakle, ne morate nam objašnjavati na što ćete trošiti novac, ni gubiti vrijeme na dokumenta i potvrde kako bi ste došli do novčanih sredstava. Prilagođene svim vašim okolnostima ili specifičnim situacijama online pozajmice stoje vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku. Online pozajmice smatraju se jednim od najbržih i najjednostavnijih načina u dolasku do novčanih sredstava. Postupak i primjena ove financijske usluge putem interneta ističe se po neposrednosti i praktičnosti. Kao što ime govori, online pozajmice su najlakši način da novac dobijete za nekoliko minuta putem interneta. Dakle, bez glomazne papirologije i složenih birokratskih postupaka.

Kakva je prednost online pozajmice?

Poznato je da svi želimo pronaći najbolje i najbrže dostupno financijsko rješenje. Uzimajući u obzir da je tijekom posljednjih godina apliciranje putem interneta u velikom porastu, ovo govori o popularnosti i praktičnosti online pozajmica. Online pozajmice postale su najtraženija alternativa jer se do novca dolazi brzo i jednostavno, jer se cijeli postupak može završiti online za nekoliko minuta. Banke su omogućile djelomičnu realizaciju, gdje je moguće aplicirati, odnosno podnijeti zahtjev online. Kod kreditnih kuća podnošenje zahtjeva i odobrenje za online pozajmice moguće je u potpunosti preko interneta, bez odlaska u poslovnicu.

Kako do online pozajmice?

Podnošenje zahtjeva za pozajmice preko interneta postalo je sve više aktualno tjedna zadnjih nekoliko godina. Kada su u pitanju online pozajmice ovdje je najčešće riječ o manjem iznosu novčanih sredstava i kraćem roku otplate. Online pozajmice smatraju se izvrsnim rješenjem kod hitnih novčanih problema, gdje nema potrebe odlaziti iz doma i čekati na složenu proceduru odobrenja. Sve što je potrebno su osnovni dokumenti, podnošenje zahtjeva je preko interneta, a sredstva su za nekoliko minuta na tekućem računu. Do online pozajmice mogu doći radnici i umirovljenici, a fleksibilni uvjeti i kraći rok otplate omogućuju da se uživa u svim pogodnostima sigurne i brze usluge. S obzirom da je vraćanje online pozajmice u roku od nekoliko mjeseci ovo otvara mogućnost da se nakon isplate može uzeti nova, što je savršeno rješenje kod nepredviđenih situacija ili u slučaju neplaniranih troškova.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.4 / 5 (134 ocjena)

Home » Online pozajmice