Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Uzimanje zajma preko interneta postalo je vrlo popularno tijekom posljednjih nekoliko godina. Minimalni uvjeti i brzina odobrenja su pogodnosti koje privlače veliki broj potencijalnih korisnika koji traže najbrža rješenja.

Zajam – praktično do financijskog rješenja

Danas je pronalaženje zajma u banci koji zadovoljava sve naše potrebe iu isto vrijeme odgovara financijskom proračunu postalo gotovo nemoguće. Većina financijskih institucija uglavnom zahtjeva kreditnu sposobnost građana, a ukoliko nemate stalni posao to znatno može otežati cijelu situaciju. Uz to uvijek treba ispuniti visoke kriterije, pribaviti prilično obimnu dokumentaciju, potvrde, jamstva, čekati i do nekoliko tjedana na odobrenje. Ako pritom najvažniji faktor vrijeme, odnosno brzina u dolasku do novčanih sredstava, onda je neophodno razmotriti i sve ostale ponude koje postoje na tržištu. Mini zajam, brzi zajam, online zajam samo su neka od rješenja koja se mogu naći u ponudi kreditnih kuća.

Zašto je zajam među najpopularnijim uslugama kreditnih kuća?

Kada govorimo o zajmu novca, obično je prisutno mnogo nedoumica koje se javljaju. Među pitanjima koja se tiču ​​zajma uglavnom su najčešća ona koja se odnose na brzinu odobrenja, mogućnost online apliciranja, trošenja sredstava i roku otplate. Kada su novčana sredstva hitno potrebna ili situacija zahtijeva brzo rješenje jasno je da je odabir prave financijske usluge najznačajnije. Pritom, odabir zajma koji nudi sve pogodnosti u smislu uvjeta, brzine i fleksibilnosti olakšava rješavanje financijskih problema na potpuno praktičan način. U tom kontekstu, na trenutnom financijskom tržištu kreditne kuće ponudile su izuzetno prilagođene zajmove građanima koji ispunjavaju sve njihove novčane potrebe.

Kako se prijaviti za zajam putem interneta?

Plaćanje neočekivanih troškova ne mora uvijek biti izazovno i komplicirano. Pristup odgovarajućem zajmu koje kreditne kuće imaju u svojoj ponudi osim što vas može izvući iz određenih financijskih problema, ujedno pomaže da održite novčanu dobrobit. Na tržištu su dostupne brojne mogućnosti za zajam koje su izvrsna alternativa u vremenu kada želite brz dolazak do novca. Kod nas do zajma možete doći za nekoliko minuta bez napuštanja doma, bez složenih birokratskih procesa, papirologije i čekanja. Pretplata zajam je online, novac je na tekućem računu za 15 minuta, a najkasnije 24 sata od trenutka odobrenja.

Zajam putem interneta – najčešća opcija hitne potrebe za novcem

Obično, zajmovi su nenamjenski što znači da ih pojedinac može trošiti u skladu sa svojim potrebama ili željama. Za mnoge građane ovaj koncept zajma je najpraktičniji imajući u vidu da su uvjeti za pozajmljena sredstva minimalni, a prednost je u brzini i jednostavnosti. Osim toga, za razliku od banki kreditne kuće ne zahtijevaju kreditnu sposobnost građana, već samo urednost u podmirenju obveza, što značajno olakšava cijeli proces uzimanja zajma. Postupak za uzimanje zajma je jednostavan, siguran i lak, a online apliciranje osigurava dragocjenu uštedu vremena i praktičan pristup do potrebnih novčanih sredstava.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.6 / 5 (138 ocjena)

Home » Zajam