Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam novca

S obzirom na današnju opću gospodarsku situaciju, ispunjenje osnovnih potreba i želja postalo je sve teže za mnoge ljude. Većina ovisi od kredita i zajmova banki, a pri tom uobičajeno je da treba ispuniti poprilično visoke kriterije što cijelu situaciju čini još zahtjevniji. Ali na tržištu se mogu pronaći mnogo isplativije alternative i mogućnosti koje nude kreditne kuće u odnosu na konvencionalne ponude banaka. Jedna od takvih je i zajam novca koji pruža izvrsnu financijsku pomoć u teškim vremenima, a ujedno se smatra najboljom opcijom kod trenutne potrebe za sredstvima.

Kako najlakše do zajma novca?

Brzi zajam novca je vrlo koristan u vremenu financijskih poteškoća, jer podrazumijeva minimalne uvjete i pojednostavljen birokratski proces s papirologijom. Imajući u vidu da je zajam novca dostupan kroz različite varijante, možete odabrati uslugu koja nam najviše odgovara. Ono što sačinjava glavnu prednost kada je u pitanju zajam novca je da se sredstva isplaćuju tijekom jednog dana, odnosno za nekoliko minuta nakon odobrenja.

Zašto brzi zajam novca kod nas?

Iako na kreditnom tržištu postoje različita rješenja za financiranje, brzi zajam novca je najbolja varijanta kada je novac hitno potreban, čak i ako nemate kreditnu sposobnost. Polazeći od toga da zajam novca ne zahtjeva nikakvu složenu proceduru, a pri tom nema potrebe za dodatnim potvrdama ili jamstvom, to pomaže kod pokrivanja nepredviđenih troškova, kao što je popravak automobila, dodatne medicinska njega, plaćanje računa i slično.

Zajam novca – do gotovine za 15 minuta

Nudimo najbolju opciju financiranja s mnogobrojnim prednostima, što nas izdvaja od ostalih po kvaliteti usluge. Omogućavamo vam da na brz i praktičan način odabrati najbolju opciju, a sve to iz udobnosti svog doma i pogodnost online apliciranja za zajam novca. Kod nas je za odobrenje potrebna samo osnovna dokumentacija, cijeli postupak traje nekoliko minuta, a novac na tekućem računu istog dana.

Zajam novca Online brzo i praktično

Često je vrlo stresno kada se dese neplanirani troškovi, posebno kada nema dodatnog novca koji bi riješio nastali problem. Međutim, kod nas zajam novca može biti od velike pomoći u takvoj situaciju. Čak i ako ste s nedovoljnom kreditnom sposobnošću, mi vam nudimo najbolju opciju kako bi imali mogućnost da izađete iz financijskih poteškoća, brzo i jednostavno. Ako ste se odlučili za zajam novca kod nas, cijeli postupak je maksimalno pojednostavljen, bez zamornog i dugog čekanja. Kada podnesete online zahtjev za zajam novca, kod nas to ne uključuje nikakve dodatne provjere, u smislu kreditne sposobnosti, da li već imate kredit ili ako ne radite za stalno. Brzi zajam novca možete koristiti u bilo koju svrhu, bez obzira da li morate platiti dospjele račune ili sredstva utrošiti za hitne troškove. Zajam novca biće najbrže i najbolje financijsko rješenje koje vam nudi fleksibilnost i udobnost.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.8 / 5 (128 ocjena)

Home » Zajam novca