Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročni krediti

Spremni ste postići svoje financijske ciljeve? Ako tražite najbolju alternativu kratkoročni krediti prilagođeni su svim vašim novčanim potrebama i najvažnijim zahtjevima.

Kratkoročni krediti – fleksibilno financijsko rješenje

Realnost milijuna hrvatskih građana je da žive usred mnogih ekonomskih teškoća. Pritom, problem je najčešće to što puno puta prihodi ne mogu doprinijeti dovoljnoj stabilnosti na financijskom planu što stvara ozbiljne teškoće i vodi ka ulasku u novčanu nestabilnost. Ali uz adekvatno financijsko rješenje koje nude kreditne institucije mnogo lakše se mogu ispuniti određeni ciljevi, a sve to uz minimalne zahtjeve. Iako postoje različite vrste kredita koje nude kreditne institucije i banke, svatko ima svoje prednosti, a među najpopularnijim se nalaze kratkoročni krediti. Naime, kratkoročni krediti pokazali su se kao najbolje rješenje i jednostavan izlazak iz financijskih problema.

Što su kratkoročni krediti?

Premda se može činiti jednostavnom odlukom, izbor kredita puno puta može biti ključan kod rješavanja financijskih problema i neplaniranih situacija. Izbor adekvatnog kredita koji odgovara trenutnim zahtjevima i mogućnostima pomoći će da se premoste određene novčane poteškoće i mnogo lakše uspostavi kontrola nad financijskom situacijom. Pitanje koje se obično postavlja je koju prednost nude kratkoročni krediti? Kada su u pitanju kratkoročni brzi krediti oni su obično manjeg iznosa i karakterizira ih mogućnost brže otplate. Pored toga, kineski birokratski proces i brzo odobrenje štedi vrijeme što je za veliki dio stanovništva od izuzetnog značaja, poznavajući koliko vremena treba za odobrenje i izdavanje kredita. Ako ste u situaciji koja zahtijeva brzo rješenje u kratkom roku, ovdje možete podnijeti zahtjev za kratkoročni kredit, jer cijeli proces je moguć i online.

Kratkoročni krediti – rješenje kod neplaniranih situacija

Održavanje dobre financijske situacije jednostavno je kada planiramo svoje troškove, plaćanja i prihode. Međutim, kod neočekivanih i neplaniranih situacija ovo stvara prepreku i zahtjeva brza rješenja. Kratkoročni krediti karakteristični su po brzom odobrenju, manjoj svoti novca i uz kraći rok otplate, što predstavlja izuzetnu mogućnost za svakog tko želi u kratkom roku riješi postojeće novčane probleme. Zbog prednosti brzine u odobrenju, minimalnih zahtjeva, kao i vrlo fleksibilnih uvjeta, kratkoročni krediti su velika pomoć u bilo kojem trenutku i kod različitih situacija.

Online kratkoročni krediti – Lako do odobrenja

Ako tražite online kratkoročni kredit sve što trebate je pristup internetu preko računala, tableta ili mobitela. Uz to, pojednostavljena procedura s dokumentima omogućuje mnogo jednostavnije i brže doći do odobrenja. Kada je riječ o kratkoročnim kreditima uvijek možete odabrati neku od ponuđenih opcija koje nude banke i kreditne kuće. S obzirom da su kratkoročni krediti usmjereni za kratkoročne potrebe, ovaj vid financiranja smatra se idealnim kod neplaniranih troškova i rashoda, popunjavanja minusa na kartici ili ostvarenja određenih ciljeva u skladu s financijskim potrebama. Podnošenje zahtjeva za kratkoročni kredit moguće je i online putem. Nakon odobrenja zahtjeva, novac se nakon 15 minuta isplaćuje na tekući račun što znatno smanjuje vrijeme čekanja.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.4 / 5 (111 ocjena)

Home » Kratkoročni krediti