Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:59
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice

U različitim životnim situacijama dešava se da zbog nedovoljno novčanih sredstava ne možemo platiti određene troškove ili naći izlaz iz neplaniranih rashoda. Traženje pozajmice jedan je od najboljih načina da se brzo izađe iz nastalih problema koji premašuju našu sposobnost plaćanja. U toku zadnjih nekoliko godina na finansijskom tržištu, kod banki i kreditnih kuća, brze pozajmice i online pozajmice omogućile su građanima najjednostavniji dolazak do novca, uz minimalnu proceduru.

Sve veća popularnost  pozajmice – do novca za nekoliko minuta

Zahtevi za pozajmice su u porastu i ova  činjenica nije iznenađujuća, imajući u vidu sve prednosti koje nude. Ukazujući na brzi i fleksibilni postupak odobrenja pozajmice koji traje oko 15 minuta, jasno je zašto iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje. Osim što je brži i jednostavniji način da se dobiju sredstva, posebnu pogodnost online pozajmice sačinjava minimalna dokumentacija, bez dodatnih potvrda i dokumenata. Dakle, prilagođene svakom ko želi lako i brzo do rešenja, pozajmice su postale najfleksibilnija opcija dostupna na tržištu.

Online pozajmice fleksibilna opcija kod neplaniranih rashoda

Kod mnogih ljudi, jedna od najčešćih nedoumica je pronalaženje povoljne i sigurne opcije pozajmice. Zbog toga sve više se traži pristup pouzdanim alternativa koje će pomoći da se dođe do potrebnih sredstava. Zatražiti pozajmicu i dobiti je istog dana za nekoliko minuta danas je mnogo lakše nego ranije. Pored banki, mnoge kreditne kuće prepoznale su potrebu građana da dođu do brze pozajmice, uz vrlo fleksibilne uslove. Danas je zahvaljujući sve većem broju ponuda na finansijskom tržištu svakom omogućeno da dođe do praktičnih rešenja u vidu pozajmice koje se brzo i lako realizuju. Sa druge strane, trenutno su najpoznatije brze pozajmice i online pozajmice koje uspešno mogu rešiti hitne novčane probleme. Naime, pozajmice su prvenstveno namenjene da se izađe iz dugovanja ili neplaniranih rashoda.

Koje su prednosti pozajmice?

Ako se dvoumite prilikom izbora odgovarajuće finansijske usluge, verovatno je jedno od najvažnijih pitanja koje su  prednosti pozajmice? Naime, pozajmice spadaju u najbolju alternativu onda kada su potrebna dodatna novčana sredstva. Praktičnost i jednostavan pristup pozajmicama  čini ih veoma atraktivnom opcijom, budući da brzo omogućavaju izlazak iz finansijskih problema. Dovoljno je imati mobilni telefon i pristup internetu kako bi se podneo zahtev za pozajmice i za nekoliko minuta ceo postupak je moguće završiti online putem. Dakle, iz udobnosti svog doma, bez čekanja i komplikovane procedure.

Kao inovativan i iznad svega praktičan način dolaska do sredstava online pozajmice spadaju u najbolje alternative za veliki broj građana. Ujedno, brzina u odobrenju pozajmice sačinjava ovu finansijsku uslugu izuzetno popularnom. Imajući u vidu koliko je u određenim trenucima rešavanje novčanih problema važno, iz toga se može videti koliki značaj ima brzina odobrenja pozajmice i to za samo nekoliko minuta bez glomazne birokratske procedure i dugog čekanja.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.4 / 5 (150 ocjena)

Home » Pozajmice