Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Planiranje kućnog proračuna nije ni malo lak zadatak. Troškovi koji su svakodnevno u porastu, kao i neplanirani rashodi doprinose mnogo težoj raspodjeli financija, posebno za građane s niskim primanjima. Iz tog razloga, pružanje financijske potpore nije samo potreba, već i nužnost današnjeg modernog vremena. U tu svrhu, nenamjenski krediti postali su najtraženija financijska usluga koja može pomoći da se prevaziđu problemi na novčanom planu. U usporedbi s drugim opcijama financiranja, nenamjenski krediti nude čitav niz sjajnih prednosti, bilo da je riječ o izlasku iz financijske krize ili raspolaganju dodatnim sredstvima.

Prednosti koje nude nenamjenski krediti

Poznato je da je ekonomska kriza tijekom posljednjih godina učinila zajmove i kredite vrlo popularnim opcijama. U isto vrijeme, zaposlenici i umirovljenici traže najjednostavniji, ali i najbrži pristup novčanim sredstvima. U tom smislu, nenamjenski brzi krediti su rješenje koje osigurava potreban novac za nekoliko minuta, bez dugog čekanja i obimne papirologije. Online nenamjenski krediti jedna su od mogućih raspoloživih opcija na tržištu za manje iznose. Ovaj model osim što nudi lakši pristup osigurava i brži dolazak do novčanih sredstava i cijelog procesa odobrenja. Kao što sam koncept ukazuje nenamjenski krediti mogu se koristiti za pokrivanje troškova posebno kod ljudi koji imaju financijske probleme, ali su također pogodni kao opcija kod neplaniranih rashoda ili svrhu financijske potpore.

Nenamjenski krediti – savršeno prilagođeni svim vašim najvažnijim potrebama

Brojne pogodnosti i brzina u odobrenju kredita koju nude banke i kreditne kuće u značajnoj mjeri su olakšali dolazak do potrebnog financiranja. S ‘druge strane, postoje slučajevi kada se pojave nepredviđeni događaji i neočekivani troškovi koji zahtijevaju brzo rješavanje ovih problema. U tom smislu, nenamjenski krediti su najbrže i najučinkovitije rješenje za financiranje koje stoji građanima na raspolaganju. Ako razmišljate o uzimanju kredita, vjerojatno se dvoumite o tome koja vrsta financijske usluge bi vam najviše odgovarala. Trenutno, kod banke i kreditne kuće na raspolaganju su različite vrste kredita i svaki ima svoje prednost u odnosu na potrebe ili situaciju. Sigurno ste puno puta čuli da su nenamjenski krediti među najaktualnijim, upravo iz razloga što se sredstva mogu trošiti u svrhu prema potrebi, odnosno za financiranje najvažnijih potreba. Prema istraživanju portala trip.hr nenamjenski krediti najčešće se uzimaju za ljetovanje i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu. Iako Vas ova vrsta kredita ničime ne ograničava, novac možete trošiti na sve ono što si do sada niste mogli priuštiti.

Online nenamjenski krediti brz dugih procedura i čekanja

Za razliku od namjenskih kredita koji su namijenjeni za određenu svrhu, nenamjenski krediti mogu se koristiti za plaćanje dodatnih troškova, dospjele račune, popravke u domu, kupnju kućanskih aparata, popravak auta i slično. Kada je riječ o iznosu nenamjenskih kredita za manje iznose se može aplicirati online putem što znatno olakšava cijelu proceduru, a novac se isplaćuje na tekući račun. Uvjeti kod banki i kreditnih kuća se razlikuju, jer se banke oslanjaju na kreditnu sposobnost građana, dok je kod kreditnih kuća je najvažnija urednost u plaćanju.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.5 / 5 (109 ocjena)

Home » Nenamjenski krediti