Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Tražite li brzi zajam koji je praktičan i prilagođen vašim trenutnim potrebama? Puno je nepredviđenih situacija koje stvaraju potrebu za brzim zajmom koji je siguran i pouzdan način da se izađe iz financijskih teškoća. Danas se brzi zajam može zatražiti online što značajno olakšava cijeli proces.

Najjednostavnije do novca uz online brzi zajam

Zatražiti brzi zajam i dobiti ga istog dana posebno je korisno u pokrivanju određenih troškova kada vam je novac hitno potreban. U osnovi, brzi zajam kao jedinstvena financijska usluga omogućuje dolazak do novčanih sredstava u kratkom vremenskom roku i sa znatno pojednostavljenom birokratskom procedurom. Brzi zajam karakteriziraju manji iznosi i kraće vremensko razdoblje otplate zbog čega se smatra savršeno pogodnim za građane koji ne žele dugoročno zaduživanje. Osim toga, brzi zajam je idealan za rješavanje hitnih financijskih problema i neplaniranih troškova.

Kada zatražiti brzi zajam?

Mjesečni troškovi, ulaganja i problemi s novcem svakodnevna su briga mnogih građana Hrvatske. Nedostatak novca u kućnom proračunu i suočavanje s neplaniranim financijskim rashodima puno puta zahtjevaju dolazak do adekvatnog rješenja s kojim će se premostiti postojeći problemi. Iz ovih razloga, brzi zajam postao je najtraženija opcija, jer osim što brzo nudi pristup novčanim sredstvima, ima fleksibilne uvjete i jednostavnost u odobrenju. U isto vrijeme, brzi zajam je moguće dobiti istog dana, što se smatra izuzetnom pogodnošću i praktičnom opcijom u vremenu kada treba riješiti postojeće novčane probleme.

Brzi zajam za brza rješenja

Očito je da je potražnja kredita i brzih zajmova tjedna posljednjih nekoliko godina u velikom porastu. Kada su u pitanju brzi zajmovi oni imaju mnogo prednosti, jer su zahtjevi minimalni, a cijeli postupak je moguće izvršiti putem interneta. Dakle, bez suvišne papirologije i sa odobrenjem samo za nekoliko minuta. Zahvaljujući odličnim pogodnostima brzog zajma, na raspolaganju imamo pristupačno rješenje i priliku da se brzo izvučemo iz neugodnosti ili situacija koje pridonose zabrinutosti.

Kako najlakše do brzog zajma?

Uzimajući u obzir da se brzi zajam najčešće koristi za zatvaranje minusa na kartici, u svrhu plaćanja dospjelih računa ili u slučaju neplaniranih troškova, zbog svojih brojnih pogodnosti smatra se izvanrednim rješenjem kod različitih situacija. Brzi zajam namijenjen je svima koji uredno podmiruju svoje financijske obveze i imaju redovita primanja. Prilikom apliciranja za brzi zajam dokumentacija je svedena na minimum, a cijeli proces se odvija online putem. Nakon podnošenja zahtjeva, odnosno odobrenja, novac je nakon 15 minuta na tekućem računu, a najkasnije 24 sata. Dakle, ako tražite isplativo i najbolje rješenje, a pritom se ne želite dugoročno obvezivati, brzi zajam je idealna opcija za brz dolazak do novčanih sredstava.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.7 / 5 (120 ocjena)

Home » Brzi zajam