Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

U današnjem vremenu, krediti ne samo da predstavljaju financijsku potporu milijunima ljudi, već je ova usluga jedna od najprikladnijih u bilo kojem trenutku ili kod neplaniranih situacija. Krediti kao najpopularniji oblik financiranja tijekom posljednjih nekoliko godina postali su vrlo traženi, prvenstveno jer se brzo i lako dolazi do odobrenja. Ali, napraviti pravi odabir kredita uvijek je od ključne važnosti, bar kada je u pitanju financijska potpora.

Krediti za samo nekoliko minuta

Jedan od najčešćih načina na koji možemo doći do adekvatne opcije je odlazak u pouzdanu banku gdje se može odabrati kredit koji je prilagođen rješavanju novčanih problema. Ovo se ponajprije odnosi na situacije gdje je potrebno platiti zaostale račune, poklopiti minuse na kartici, odvojiti novac za popravke u domu ili kod kvara na automobilu i kod nepredviđenih događaja. Iz tog razloga, nenamjenski krediti su najbolje rješenje s kojim se na jednostavan i lak način dolazi do potrebnih sredstava.

Najpopularniji krediti

Nesporno je da su kratkoročni i brzi online krediti postali vrlo traženi, prvenstveno iz razloga što su građani u potrazi za fleksibilnim rješenjima. S ‘obzirom da online krediti ne zahtijevaju dugo čekanje, ni obimnu papirologiju, na tržištu kreditne kuće nude vrlo povoljne uvjete uz mogućnost apliciranja online. Sve ovo štedi vrijeme građana koji se ne moraju izlagati nepotrebnom stresu, dugom čekanju u poslovnicama i složenim birokratskim procedurama. Cijeli postupak je pojednostavljen, pri čemu su potrebna samo osnovna dokumenta, bez dodatnih potvrda i jamaca.

Kako odabrati najbolji kredit?

Sa velikim izborom financijskih ponuda na tržištu koje se uzajamno razlikuju, kreditne kuće omogućile su veoma povoljne kredite koji zadovoljavaju sve specifične potrebe građana, bilo da je riječ o pokrivanju financijskih troškova ili neplaniranih rashoda uslijed određenih životnih okolnosti. Naime, raspon mogućnosti je širok što je za veliki dio građana Hrvatske i više nego sjajna opcija kod financijske nesigurnosti i novčanih poteškoća.

Krediti za zaposlene i umirovljenike

Prije odabira bilo kojeg kredita najvažnije je znati njegove osnovne karakteristike, uvjete i na koje financijsko rješenje je usmjeren, jer se na taj način može najbolje sagledati da li će podmiriti najvažnije potrebe. Premda da imamo veliki raspon ponude kredita, zaposlenici i umirovljenici imaju mnogo više mogućnosti. Za razliku od banki gdje su potrebni određeni uvjeti u vidu redovitih primanja, kod kreditnih kuća najvažnija je financijska urednost u otplaćivanju. Analizirajući ponudu kredita pronalazimo veliki izbor što znatno olakšava dolazak do novca, budući da su uvjeti mnogo fleksibilniji i povoljniji nego što je to bio slučaj ranije kod tradicionalnih bankarskih ponuda. Uzimajući u obzir da su birokratski procesi smanjeni na minimum, nenamjenski i brzi krediti iz dana u dana stječu sve veću popularnost, a obično je riječ o manjim iznosima i kraćem roku otplate.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.7 / 5 (111 ocjena)

Home » Krediti