Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Online krediti postali su savršeno rješenje u vremenu kada je mnogim ljudima potreban novac zbog nepredviđenih situacija ili dodatnih troškova. Jedna od prednosti koju nude online kredita je ta što su oni manjeg iznosa i kraćeg roka otplate, dakle nema dugoročnog zaduživanja. Uz to, jednostavnost i praktičnost online kredita su izvrsna opcija onda kada dugovi postanu teret, jer pružaju sigurnost da se brzo dođe do potrebnih sredstava.

Pouzdano i jednostavno do online kredita

Svi znamo da danas nije lako doći do novca, posebno ukoliko okolnosti zahtijevaju da se određeni financijski problem brzo riješi. Iako se kredit u banci može činiti kao rješenje, uglavnom zbog previše visokih kriterija dešava se da ne dolazimo do pomoći u rješavanju svojih novčanih problema. Poteškoće s odobrenjem kredita u banci, zbog nedostatka kreditne sposobnosti mnoge građane potaknulo je da izlaz potraže kod kreditnih kuća. Naime, za razliku od tradicionalnih banki koje se oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenta, kreditne kuće su ponudile mnogo prilagođenije opcije. Dok banke zahtjevaju od klijenta proći kroz brojne složene procedure, dugo čekanje, potvrde i jamstva, kod nas se online kreditu pristupa bez ijednog od ovih kompliciranih zahtjeva. Nudimo online kredite bez kreditne sposobnosti, dodatnog jamstva i čekanja.

Kako do online kredita za nekoliko minuta?

Danas je dolazak do kredita u banci skoro nemoguće bez odgovarajuće kreditne sposobnosti. Većina financijskih institucija uglavnom zatvori vrata ako ne ispunjavate visoke kriterije koje traže ili nemate stalno zaposlenje. Međutim, naše usluge su potpuno prilagođene, jer za svakog klijenta imamo najbolju ponudu koja ispunjava se najvažnije zahtjeva po pitanju brzog i sigurnog dolaska do novca. Traženje online kredita putem interneta kod nas je najjednostavniji način da dođete brzo do novca. Nakon podnošenja zahtjeva, do odobrenja dolazite za 15 minuta, bez napuštanja doma. Osiguravamo najbolju kvalitetu usluge i najpovoljnije uvjete. Čak iu slučaju da već imate podignut kredit u banci, mi u svojoj ponudi imamo najbolje opcije kratkoročnih kredita.

Online krediti – prilagođena opcija prema vašim najvažnijim financijskim potrebama

U suočavanju da novčanim problemima mnogi građani okrenuli su se online kreditima kao najpraktičniji vidu financijske usluge koja postoji na tržištu. Brzi dolazak do sredstava preko interneta, bez odlaska u poslovnicu mnogima je olakšao cijeli postupak i doprinio uštedi dragocjenog vremena. Uzimajući u obzir da su online krediti savršena opcija gdje se do novca stiže za 15 minuta ne čudi da je njihova popularnost iz godine u godinu sve veća. Uz to, podnošenje zahtjeva za online kredite je vrlo jednostavno i maksimalno pojednostavljen. Ako ste u financijskim problemima i ne znate kako brzo i pouzdano doći do adekvatne opcije, nudimo vam najbolju ponudu online kredita. Kod nas možete zatražiti online kredit putem interneta gdje nije potrebna papirologija, kreditna sposobnost i dodatna jamstva.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.2 / 5 (112 ocjena)

Home » Online krediti