Lider u mikro zajmovima

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

Vrste kredita i njihove karakteristike

Krediti su financijska sredstva koja nam omogućuju da ostvarimo svoje ciljeve ili riješimo financijske poteškoće. Postoji nekoliko vrsta kredita koje se razlikuju po namjeni, visini kamatne stope i trajanju otplate.

Jedna od najčešćih vrsta kredita je potrošački kredit. To je kredit namijenjen financiranju potrošnje, kao što su kupovina kućanskih aparata, namještaja, automobila ili putovanja.

Potrošački krediti su obično kratkoročni, s rokom otplate od nekoliko mjeseci do nekoliko godina. Kamatne stope na ove kredite obično su nešto više od kamatnih stopa na druge vrste kredita, zbog većeg rizika koji banke preuzimaju.

Hipotekarni zajmovi su zajmovi koji se koriste za kupnju nekretnina, a osigurani su hipotekom na nekretnini koju kupujemo. Ove dugoročne pozajmice imaju dugi rok otplate od nekoliko desetljeća, a njihove kamatne stope su obično niže od onih koje se primjenjuju na kredite namijenjene potrošnji.

Pored kupovine nekretnina, hipotekarni zajmovi se često koriste za konsolidaciju postojećih dugova ili investiranje u nekretnine za iznajmljivanje.

Financiranje automobila je namijenjeno kupnji vozila, a obično ima niže kamatne stope od ostalih vrsta kredita namijenjenih potrošnji. Ova financijska sredstva su također ograničena vremenski, s mogućnošću vraćanja u razdoblju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina.

Kreditne kartice su vrsta kredita koje omogućuju korisniku da plaća robu i usluge bez gotovine. Kreditna kartica je obično povezana s određenim limitom, odnosno najvećim iznosom koji korisnik može potrošiti.

Kamate na kreditne kartice su obično vrlo visoke, stoga je važno plaćati svoje dugove na vrijeme kako bi se izbjegli dodatni troškovi.

Neke druge vrste kredita uključuju studentske kredite, poslovne kredite i kratkoročne zajmove. Svaka vrsta kredita ima svoje karakteristike, pa je važno pažljivo razmotriti svoje potrebe prije nego što se odlučite za kredit. Također je važno pažljivo pročitati uvjete kredita prije potpisivanja ugovora, kako biste se osigurali da razumijete kamatne stope, rokove otplate i druge relevantne informacije.

Kako dobiti kredit i što je potrebno za odobrenje

Kada razmišljate o tome kako dobiti kredit, najvažnija stvar koju trebate napraviti je odabrati pravu vrstu kredita za svoje potrebe. Nakon što ste utvrdili vrstu kredita koju želite, slijede koraci potrebni za odobrenje kredita.

Prvi korak u procesu dobivanja kredita je prikupiti sve potrebne dokumente. To obično uključuje osobnu iskaznicu, potvrdu o zaposlenju, potvrdu o primanjima i izvješće kreditne agencije.

Banke i kreditne institucije koriste ove dokumente kako bi procijenile vašu kreditnu vrijednost i sposobnost vraćanja kredita.

Sljedeći korak je popunjavanje zahtjeva za kredit. Ovaj obrazac obično sadrži osobne informacije, informacije o prihodima i informacije o vrsti kredita koju tražite. Važno je da budete potpuno iskreni u svojim odgovorima, jer će vaši podaci biti provjereni.

Kada podnesete zahtjev za kredit, banka ili kreditna institucija pregledat će vašu kreditnu povijest kako bi utvrdili vašu sposobnost vraćanja kredita.

Ako ste u prošlosti imali problema s dugovanjima, to može utjecati na vaše izglede za dobivanje kredita.

Nakon što je vaš kreditni zahtjev odobren, banka ili kreditna institucija će vam ponuditi uvjete kredita. Ovi uvjeti uključuju kamatne stope, rok otplate i druge važne informacije. Važno je pažljivo pročitati sve uvjete kredita prije nego što potpišete ugovor.

Jednom kada prihvatite uvjete kredita, banka ili kreditna institucija će vam dati novac.

Važno je da budete svjesni svoje financijske situacije i da ne preuzimate kredit koji ne možete vratiti. Također je važno da redovito plaćate svoje mjesečne rate kako biste izbjegli dodatne naknade i troškove.

U konačnici, dobivanje kredita može biti korisno kada se koristi odgovorno i namjenski. Važno je pronaći pravu vrstu kredita za svoje potrebe i pažljivo razmotriti sve uvjete kredita prije nego što potpišete ugovor. Ako se pridržavate svojih financijskih obveza i izbjegavate preuzimanje kredita koje ne možete vratiti, krediti vam mogu pomoći u ostvarivanju vaših financijskih ciljeva.

Kako upravljati kreditima i izbjeći dugove

Kada ste dobili kredit, važno je naučiti kako upravljati svojim kreditima kako biste izbjegli dugove i financijske poteškoće. Postoji nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u upravljanju kreditima na odgovoran način.

Pravilo koje trebate slijediti kad upravljate svojim financijama jest da uredno plaćate svoje obveze prema banci svaki mjesec. Taj je korak ključan ako želite izbjeći kašnjenja u plaćanju, dodatne naknade i kazne.

Ako niste u mogućnosti platiti svoju mjesečnu ratu, obratite se banci ili kreditnoj instituciji kako biste razgovarali o svojim mogućnostima.

Drugo pravilo je izbjegavanje prekomjernog zaduživanja. Ako preuzmete previše kredita, možete se naći u situaciji u kojoj nećete moći platiti svoje mjesečne rate. Prije nego što podnesete zahtjev za kredit, pažljivo razmotrite svoje financijske mogućnosti i osigurajte da možete vratiti kredit na vrijeme.

Treće pravilo je izbjegavanje dodatnih troškova i naknada.

Brojni zajmovi imaju dodatne pristojbe i izdatke, kao što su pristojbe za procesiranje, naknade za kašnjenje i kazne za neplaniranu isplatu. Prije nego što potpišete ugovor o kreditu, pažljivo pročitajte sva pravila i uvjete kako biste izbjegli neželjene troškove.

Četvrto pravilo je redovito praćenje svoje kreditne povijesti. To vam omogućuje da vidite kako se vaše kreditne odluke i financijska ponašanja odražavaju na vašu kreditnu vrijednost.

Ako primijetite bilo kakve pogreške ili nedosljednosti u svojoj kreditnoj povijesti, obratite se kreditnoj agenciji kako biste ih ispravili.

Konačno, važno je da budete svjesni svojih financijskih ciljeva i da ih redovito pratite. Novčana posudba može biti korisna metoda za postizanje financijskih ciljeva, no samo ako se koristi odgovorno i prema vašoj financijskoj situaciji.

Ako se kreditima pravilno upravlja, moguće je izbjeći dugove i financijske probleme te ostvariti svoje ciljeve. Pratite ove smjernice kako biste odgovorno upravljali svojim financijama i osigurali si financijsku stabilnost.

Zašto odabrati nas?

Višegodišnje iskustvo u financijama svrstalo nas je među vodeće kada je u pitanju mikrokreditiranje.

Transparentnost

Ovdje nema skrivenih troškova. Prije nego se prijavite za kredit izračunajte unaprijed sve troškove vraćanja kredita, pozajmica i zajmova.

k

Ispunite obrazac

Nakon što ste odabrali iznos koji želite da Vam isplatimo na račun, potrebno je unijeti sve tražene podatke i popuniti obrazac za prijavu.

Naš odgovor

Ako ste uspješno popunili obrazac i poslali ga nama na provjeru, uskoro možete očekivati povratnu informaciju o odobrenju zajma.

Isplata

Po odobrenju kredita, pozajmice ili zajma Vaš novac će biti isplaćen direktno na račun. Isplata moguća već nakon 15 minuta od odobrenja.

Testimonials

Što korisnici kažu o nama

Fabijan T.

Zagreb

“Hvala puno ekipi koja mi je pomogla prilikom isplate novca. Sve je na kraju ispalo kako sam tražio. Brza i profesionalna usluga. Puno bolje nego u banci.”

Jovica I.

Vukovar

“Od početnog skeptika ubrzo sam se uvjerio da ovdje nema nikakve prevare. Čim mi je novac sjeo na račun platio sam troškove. Pomogli ste mi kada drugi nisu htjeli niti pokušati.”

Iris P.

Imotski

“Ovi putem bi htjela iskazati svoju zahvalnost za vrlo korektan odnos i strpljenje koje ste imali samnom. Sada znam kome se obratiti ako opet upadnem u financijsku krizu.”

         
Ocjena: 4.5 / 5 (132 ocjena)

Home » Krediti